|
By Registering, You Will Have For Access To Many Things Than A Guest Would. So Come & Join Us Today. If You Are A Current Member, Please Login Below |
Prompt Closes In Second |
![]() ![]() |
| Streetwise |
Jan 31 2010, 08:10 PM
|
![]() Lexritis +++ Group: Moderator Posts: 10,979 Joined: 7-February 07 From: ΔεΝ εΙμΑι ΣίΓοΥρΟς Member No.: 6,282 Ύψος: κανονικός Βάρος: μπυροκοιλιά Μουσική που προτιμώ :: είμαι ροκάς Ομάδα: βαζελάκος Σεξουαλική Προτίμηση: γυναικες Πίνω: σουμάδα |
Τί θα λέγατε σ' αυτό το section να ρίχνουμε ιδέες για μελλοντικές συναντήσεις των λεχριτών; Πότε κατεβαίνει κάποιος Αθήνα, πότε ανεβαίνει κάποιος Θεσσαλονίκη, πιθανά σημεία συνάντησης, φωτογραφικά ντοκουμέντα κ.ο.κ. Μια ιδέα είναι, τίποτα δεσμευτικό...
Όποιος θέλει ας γράψει την άποψη του και βλέπουμε Πάντως και για το καλοκαίρι όσοι θέλουμε υπάρχει πρόταση του Νίκου για καμιά πιο μακρινή στο Βόλο αλλά και δική μου για την Πάργα για όσους έρχεστε προς τα 'κει το καλοκαιράκι. Αλλά αυτά είναι πιο μελλοντικά βέβαια. Θα μπορούσαμε να δηλώνουμε εδώ για παράδειγμα όποτε φεύγουμε απ' τη βάση μας και πάμε προς κάποιο μέρος ώστε αν μπορούν κι άλλοι λεχρίτες να οργανώνεται κάποια συνάντηση |
| mezedaki |
Jan 31 2010, 08:13 PM
|
![]() Lexritis +++ Group: Αwarded Μember Posts: 12,064 Joined: 28-January 06 From: NewCity Member No.: 8 Ύψος: κανονικός Βάρος: μαξιλαράκια έρωτα Μουσική που προτιμώ :: είμαι λαϊκό τέρας Ομάδα: δεν Σεξουαλική Προτίμηση: άντρες Πίνω: μπάφους |
Καλό ακούγεται Αρη
|
| sanatorium |
Feb 1 2010, 09:19 AM
|
![]() Lexritis Group: Αwarded Μember Posts: 2,292 Joined: 14-May 08 From: ελλαδιτσα....μυτιληνη Member No.: 13,823 Ύψος: κανονικός Βάρος: μαξιλαράκια έρωτα Μουσική που προτιμώ :: είμαι ροκάς Ομάδα: γαυράκος Σεξουαλική Προτίμηση: άντρες Πίνω: βιλούδο |
τωρα το λες?????
....τωρα να δουμε ποτε θα ξαναρθω!!!! παλιολεχριτες |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 01:47 PM |