|
By Registering, You Will Have For Access To Many Things Than A Guest Would. So Come & Join Us Today. If You Are A Current Member, Please Login Below |
Prompt Closes In Second |
![]() ![]() |
| -Nikos- |
Jun 10 2007, 09:40 AM
|
|
AρχιΛεχρίTης Group: Root Admin Posts: 16,501 Joined: 30-August 06 From: Θεσσαλονίκη Member No.: 1 Ύψος: κανονικός Βάρος: μαξιλαράκια έρωτα Μουσική που προτιμώ :: τσοπάνα ρέηβ φαν Ομάδα: βαζελάκος Σεξουαλική Προτίμηση: γυναικες Πίνω: από το πρωί |
Είμαι ιδιοκτήτης μιας καφετέριας.
Την άνοιξα από μεράκι. Πάντα ήθελα να 'χω μια δική μου καφετέρια. Μόνος μου τη διακόσμησα, την έβαψα , τα οργάνωσα όλα. Μια μέρα ξεκίνησε να λειτουργεί. Ήρθε κόσμος. Απόκτησα πελάτες μόνιμους. Τους άρεσε πολύ η καφετέριά μου. Με πολλούς από αυτούς γίναμε φίλοι. Φίλοι κανονικοίi, βγήκαμε για καφέ, φάγαμε από το ίδιο πιάτο, είπαμε τον πόνο μας, μοιραστήκαμε όνειρα, χαρές, σκέψεις. Μια μέρα ένας φίλος από αυτούς, ξέφυγε, άρχισε να προσβάλλει άλλους πελάτες, να κάνει ζημιές στο μαγαζί. Του μίλησα δεν έπαιρνε από λόγια. Το κλίμα χάλαγε. Νόμιζε πως ήταν σπίτι του. Τον έδιωξα. Του είπα να μην ξανάρθει. Η κατάσταση έστρωσε. Όλα καλά. Ώσπου ήρθε ο καιρός να αλλάξω καρέκλες. Οι παλιές είχαν κάποια προβλήματα, όταν τις αγόρασα δεν ήξερα από καρέκλες και μαγαζιά. Ξεκίνησα λοιπόν να το ψάχνω. Φυσικά ρώτησα και τους πελάτες , τί γνώμη έχουν. Άκουσα πολλές γνώμες. Αρκετές διαφορετικές μεταξύ τους. Στο τέλος αφού το έψαξα όσο μπορούσα κατέληξα. Σε μερικούς δεν άρεσαν οι νέες καρέκλες. Άρχισαν να γκρινιάζουν. Μεγάλη φασαρία, γκρίνια, πρήξιμο. Ήταν τόσο σίγουροι πως έπρεπε να πάρω αυτές που ήθελαν αυτοί. Πολλοί ήθελαν τις παλιές πίσω. Κανείς τους δεν ήξερε από καρέκλες, αντοχή στο χρόνο, τη φθορά, τα μελλοντικά σχέδιά μου για το μαγαζί (βάψιμο, αλλαγή διαρρύθμισης και τα σχετικά). Μετά από λίγο καιρό ήρθε η σειρά των τραπεζιών. Εκεί όμως ο χρόνος με πίεζε. Δεν είχα καιρό για κουβέντες. Είχα τρεχάματα, δουλειές , σπίτι , γιατρούς. Έψαξα λοιπόν μόνος μου, και αγόρασα αυτά που μου άρεσαν περισσότερο. ΔΕ ρώτησα κανέναν. Το μαγαζί συνέχισε να λειτουργεί κανονικότατα. Εξελίσσεται μέσα στο χρόνο. Νέοι πελάτες έρχονται, κάποιοι φεύγουν. Όλο μεγαλώνει , έβγαλα και τραπεζάκια και σκέφτομαι τώρα τί ομπρέλες να πάρω. Θα το ψάξω και ίσως ρωτήσω και μερικούς . Οι οριστικές αποφάσεις είναι καθαρά δικές μου. Από τη στιγμή που γίνονται ΔΕΝ υπάρχει κανένας απολύτως λόγος γκρίνιας, αμφισβήτησης κτλ. Το προσωπικό αισθητήριο του καθενός είναι υποκειμενικό και δεν συνεπάγεται την ορθότητά του. Οι αλλαγές στο φόρουμ γίνονται κατόπιν σκέψης, ψαξίματος, πειραματισμών. Κάθε τελική απόφαση είναι αποκλειστικά δική μου. |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2010 - 02:19 PM |